ورق کامپوزیت

ALUMINUM COMPOSITE PANEL

ورق کامپوزیت از ۳ لایه تشکل شده است که دولایه ورق از جنس آلومینیوم به قطر 3 الی 0/5 میلیمتر و یک لایه از مواد پلی اتیلن به قطر 3 الی 5 میلیمتر تشکیل شده، لایه بیرونی از یک رویه آستر اپوکسی رزین و یک لایه PVDF جهت ثابت ماندن رنگ می‌باشد، تشکیل شده است. سطح ورق کامپوزیت پنل با یک لایه فیلم محافظت می‌شود.
نمای ساختمان با پنل ها با اندازه‌های مختلف با جنس آلومینیوم در اندازه‌های دلخواه به قطر 4 میل تشکیل شده از دو رویه ورق آلومینیوم و هسته داخل آن‌ها از جنس پلی اتیلن و مواد معدنی ضد آتش و رویه از جنس رزین PVDF، که به اصلاح به آن Aluminum Composite Panels گفته می‌شود.

ورق کامپوزیت
ورق کامپوزیت

دسترسی سریع به موضوعات

از ورق کامپوزیت برای نمای ساختمانها و یا دیزاین داخلی با صفحات بزرگ یا کوچک از جنس آلومینیوم در ابعاد مورد نظر با ضخامت 4 میلی متر مانند دیوارها ، پارتیشن ها و سقف های کاذب مورد استفاده قرار می گیرد که به اصطلاح به آن (Aluminum Composite Panels) گفته می شود. ورق های کامپوزیت پنل ، مصالح به روز معماری مدرن می باشند که امروزه مورد استقبال طراحان معمار و پیمانکاران ساختمان قرارگرفته.

مورد استقبال قرارگرفتن و کاربری زیاد ورق های کامپوزیت پانل آلومینیوم به عنوان مصالح پیشرو در نمای ساختمان و با کیفیت بالا و بدون محدودیت در طراحی و اجرای آن ، این محصول را به انتخاب اول متخصصان صنعت ساختمان تبدیل کرده است.

با توجه به موارد ذیل ، ورق کامپوزیت دارای کیفیت و انواع مختلفی هستند :

  • قطر و ضخامت ورق کامپوزیت
  • نوع آلیاژ آلومینیوم بکار رفته در لایه های ورق
  • رنگ مورد استفاده در پوشش بیرونی
  • نوع متریال مورد استفاده در لایه میانی

اجزای ورق کامپوزیت آلومینیوم

1) پوشش محافظ ضد خش که پس از اتمام نصب، از روی ورق کامپوزیت کنده می شود.
2) لایه چسب عایق ضد خش از جنس رزین
3) لایه رنگ PVDF (نانو تکنولوژی) برای تثبیت پوشش رنگ
4) ورق از جنس آلومینیوم
5) چسب
6) لایه ای از جنس مواد پلی اتیلن با قطر 3 تا 5 میلی متر
7) چسب
8) ورق از جنس آلومینیوم
9) پوشش رنگ پی استر

اجزای ورق کامپوزیت

مزایای ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت آلومینیوم دارای ویژگی های بسیاری می باشد که در زیر به برخی از مزایای ورق کامپوزیت اشاره خواهیم داشت :

  • ضد آبیکی از بارزترین ویژگی های ورق کامپوزیت مقاومت آن در برابر تغییرات محیطی و آب و هوایی می باشد.
  • مقاوم در مقابل حریقمقاوم در مقابل حریق و آتش سوزی می باشد این ورق ها از مواد معدنی نسوز ساخته می شوند
  • مناسب برای اقلیم های مختلف ایراندر آب هوای گرمسیری و مناطق مرطوب بهتر است از ورق آلومینیوم کامپوزیت استفاده گردد.
  • عایق گرما و سرمابه دلیل وجود پلی اتیلن فشرده در مرکز دو لایه آلومینیوم ، صفحه کامپوزیت عایق بسیار مناسب گرما، سرما می باشد
  • صرفه جویی در مصرف انرژیورق کامپوزیت در نما، باعث صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان خواهد شد.
  • عدم افزایش دمای ساختماناز آنجا که سطح آلومینیوم بسیار صاف و صیقلی است ، نور خورشید را منعکس می کند و گرما را جذب نمی کند و مقاومت بالایی در برابر شوک های حرارتی دارد
  • پوشش مقاومپوشش رنگ نهایی که روی ورق کامپوزیت قرار می گیرد با دوام ترین و پیشرفته ترین فناوری رنگ در جهان است و حداقل دوام آن در برابر خورشید پانزده سال است و همچنین دارای ثبات رنگ در زمان اجرای نما و بعد از آن می باشد
  • وزن سبککم شدن وزن کلی ساختمانها با به کارگیری از ورق های آلومینیومی کامپوزیت و دارای وزن سبک به نسبت مصالح دیگر و کاهش هزینه آهن مصرفی در سازه ساختمان
  • کاهش هزینه هابا استفاده از کامپوزیت نمای ساختمان ، هزینه کلی ساختمان را کاهش دهید
  • شکل پذیری آسانامکان ایجاد طرح های گوناگون نمای ساختمان با ورق کامپوزیت به دلیل شکل پذیری آسان برای ایجاد نماهای متنوع در ساختمان و امکان اجرای ایده های گوناگون در طراحی به دلیل امکان اجرای طرح های خاص روی ورق و همچنین انجام آسان انواع ماشین کاری، خم کاری، سوراخ کاری ورق کامپوزیت
  • کاهش هزینه های نگهداری بدون نیاز به هزینه های نگهداری و شستشو مدام
  • نصب سریع و آساندارای مواد زیرسازی سبک و سرعت بالا در اجرا
  • تعمیرات آسانتعمیر، جایگزینی و نصب ساده پنل ها در صورت آسیب دیدگی
  • قابلیت آکوستیکبسیار ایده آل برای شهرهای شلوغ و عدم ورود آلودگی صوتی به داخل ساختمان
  • دارای تنوع بالاتنوع در ابعاد و رنگ
  • مقاومت بالای رنگمقاومت بالای رنگ در مقابل باران اسیدی شهرها
  • حمل سریع و آسانبه دلیل وزن سبک، بارگیری و ارسال آن سریع و آسان می باشد

برند های ورق کامپوزیت

  • بر روی برند مورد نظر کلیک نمایید

? سوالات متداول در رابطه با ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت چیست؟

ورق کامپوزیت متریالی مدرن بوده که در نمای ساختمان ها و همچنین در دکوراسیون داخلی ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه نمای کامپوزیت بسیار محبوب بوده و در ساختمان های تجاری و مسکونی از ورق کامپوزیت استفاده می گردد. ورق کامپوزیت از دو ورق آلومینیوم در پشت و رو، و یک هسته از جنس پلی اتیلن ترموپلاستیک و مواد هسته مقاوم در برابر آتش، ساخته می شود. نمای کامپوزیت به راحتی نصب می گردد و نسبت به دیگر متریال های نما، از مقاومت بالاتری در شرایط مختلف جوی برخوردار می باشد.

ورق کامپوزیت چگونه ساخته می شوند؟

ورق کامپوزیت دارای ساختاری چند لایه‌ای می باشد که شامل لایه‌های خارجی، لمینت میانی و مرکزی می باشند. در تعریفی خلاصه، ورق کامپوزیت، ترکیبی از ورق آلومینیوم و و پلی اتیلن فشرده در مرکز بوده و در 4 مرحله : آماده سازی ، روکش کردن ، کامپوزیت و نهایی سازی محصول نیز تولید می گردد. در مرحله 1 آلودگی و گرد و غبار از سطح آلومینیوم پاکسازی می شود و لایه از اسید بر روی ورق پاشیده می شود که چسبندگی سطح بالا می رود. در مرحله 2 یک روکش جهت افزایش مقاومت ورق در برابر حریق و افزایش انعطاف پذیری بر روی ورق کشیده می شود. در مرحله 3 اجزای ورق کامپوزیت توسط چسب و گرما به یکدیگر متصل می شوند. در مرحله 4، نهایی سازی محصول از لحاظ ابعاد (طول، عرض و قطر) انجام می پذیرد تا با استاندارد های جهانی منطبق باشد.

کاربرد های ورق کامپوزیت در چه مواردی است؟

ورق کامپوزیت دارای کاربردهای مختلفی می باشد که از آن می توان در نمای بیرونی ساختمان ، ستون ها و دکوراسیون داخلی ، سازه های نمایشگاهی ، تابلو های فروشگاه و مغازه و ... استفاده نمود.

آیا ورق کامپوزیت ضد آب است؟

پاسخ بلی می باشد به دلیل اینکه در مراحل ساخت، لایه های آلومینیومی و پلی اتیلن تحت فشار و حرارت بالا به یکدیگر پرس و چسبانده می شوند که این امر موجب استحکام و ضدآب شدن ورق کامپوزیت می گردد.

قیمت ورق کامپوزیت چقدر است؟

قیمت ورق کامپوزیت به عوامل مختلفی از جمله نواسانات بازار، برند سازنده، نوع ورق، ضخامت و عوامل دیگر بستگی دارد. جهت استعلام قیمت با شماره ۰۲۱۷۷۹۷۱۱۷۶ و ۰۹۱۲۲۱۱۲۹۰۱ تماس حاصل فرمایید.

سایز ورق کامپوزیت چقدر است؟

اندازه ورق های تولید شده بسته به برند تولید کننده ورق کامپوزیت، با یکدیگر متفاوت می باشند. اما اندازه استاندارد پانل های کامپوزیت آلومینیومی 1.25 متر در عرض و 3.20 متر در طول می باشد. ضخامت ورق کامپوزیت از 1.5 میلی متر تا 6 میلی متر متغیر می باشد.

نحوه تمیز کردن ورق کامپوزیت به چه صورت است؟

تمیز نمودن ورق کامپوزیت موجب زیبایی نمای ساختمان می گردد که زمان آن بسته به موقعیت مکانی ساختمان متفاوت می باشد. بطور مثال در مناطق صنعتی، نمای ساختمان باید دو بار در سال تمیز شود و همچنین در مناطق روستایی هر دو سال یکبار و در مناطق شهر، سالی 1 بار باید برای تمیزکاری اقدام گردد.

انواع ورق کامپوزیت

ورق های کامپوزیت بر اساس نوع ساختار و کیفیت ساخت آن دارای انواع مختلفی می باشند که بر طبق مورد استفاده آن از یکدیگر متمایز می شوند. در زیر به برخی از انواع ورق کامپوزیت اشاره خواهیم داشت :

ورق کامپوزیت PVDF

ورق کامپوزیت PVDF با نوعی از پوشش مقاوم در برابر خط و خش، پوشیده شده که آن را از دیگر ورق های کامپوزیت متمایز می سازد. این نوع ورق آلومینیوم کامپوزیت، به دلیل تکنولوژی که در فرمول آن بکار برده شده است، دارای ساختار رنگی است که دارای مقاومت بالایی در برابر شرایط نامساعد جوی و عوامل اسیدی دارد. از دیگر مزایای ورق کامپوزیت PVDF می توان به عمر بالاتر آن در برابر اشعه ماورای بنفش نور خورشید اشاره داشت که با گذشت سال ها دچار تغییر رنگ و پوسته شدن رنگ نیز نمی گردد.
ساختار و فرمول پوشش این ورق ها تشکیل شده است از : رنگ و الکل، رزین فلوئوروکربن دارای آنزیم فلورین، حلال استر می باشد.

ورق کامپوزیت ضدحریق

ورق کامپوزیت ضد حریق به دلیل نوع ماده تشکیل دهنده هسته مرکزی آن که از جنس مواد نسوز و غیرقابل اشتعال بوده و در صورت بروز آتش سوزی، حریق توسط این ورق گسترش پیدا نکرده و در صورت اشتعال کندسوز بوده و دود سمی از خود متصاعد نمی کند. ورق های کامپوزیت معمولی با جنس هسته پلی اتیلن در صورت وقوع حریق از خود گاز و دود سمی منتشر می کنند که در صورت استنشاق آن، فرد دچار خفگی و مسمومیت شدید خواهد گردید.

ورق کامپوزیت ضدحریق
ورق کامپوزیت ضدحریق

ورق کامپوزیت نانو (Nano)

امروزه با پیدایش فناوری نانو بسیاری از صنایع متحول شده اند، صنعت ساختمان هم از این قاعده مستثنی نبود. از فناوری نانو در بیشتر اجزای ساختمان مانند : سیستم های هوشمند ساختمانی، اسکلت ساختمان، دکوراسیون داخلی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. ولی بیشترین کاربرد فناوری نانو مربوط می شود به نمای ساختمان و متریال های نما از جمله ورق آلومینیوم کامپوزیت پنل.
ورق کامپوزیت نانو با بهره گیری از فناوری نانو دارای قابلیت هایی از جمله : ضد آلایندگی، قابلیت ضد حریق، مقاومت بالا در برابر خط و خش می باشد. و اما مهمترین مزیت ورق کامپوزیت نانو، قابلیت خودتمیزکنندگی آن می باشد که می تواند هزینه های نگهداری و شستشوی ساختمان را تا حد زیادی کاهش دهد.

ورق کامپوزیت نانو Nano
ورق کامپوزیت نانو Nano

ورق کامپوزیت طرح چوب

ورق کامپوزیت طرح چوب با ظاهر کاملا مشابه چوب طبیعی، به دلیل ویژگی‌هایی که دارد همانند چوب دچار پوسیدگی نشده و بر اثر عوامل محیطی همچون تابش مستقیم نور خورشید دچار تغییر رنگ نشده و در مقایسه با چوب طبیعی از عمر بسیار بالاتری برخوردار است.
نمای کامپوزیت طرح چوب مانند چوب طبیعی دارای رگه های طبیعی بوده و فرد نظاره کننده به هیچ عنوان تفاوت آن را با چوب طبیعی متوجه نخواهد شد. یکی از معایب بزرگ نمای چوب معمولی تغییر در اندازه و رنگ آن، بر اثر بارش باران و رطوبت می باشد ولی ورق کامپوزیت به هیچ عنوان بر اثر عوامل نامساعد جوی دچار تغییر در ابعاد و پوسته شدن رنگ نیز نمی گردد.

ورق کامپوزیت طرح چوب
ورق کامپوزیت طرح چوب

ورق کامپوزیت لانه زنبوری (Honey comb)

ورق کامپوزیت لانه زنبوری که نام دیگر آن ورق کامپوزیت هانی کامب می باشد، متریال جدیدیست که با توجه به مزایای که دارد امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. فناوری به کار گرفته شده در تولید این ورق ها بسیار پیشرفته‌تر از ورق های کامپوزیت معمولی بوده بطوری که ساختار هسته داخلی آن بشکل لانه زنبور و توخالیست و دارای وزن بسیار سبکی می باشد. بهره گیری از این قابلیت باعث شده ورق آلومینیوم کامپوزیت دارای خاصیت عایق پذیری بسیار خوبی شود و در تابستان و زمستان باعث کاهش هزینه های سرمایش و گرمایش ساختمان گردد.
میتوان مزیت های این نوع ورق را به این ترتیب ذکر نمود : وزن سبک، مقاومت بالا در برابر ضربه به دلیل ساختار مرکزی لانه زنبوری با تراکم بالا، ضد حریق، دارای پوشش مقاوم در برابر خط و خش، دارای عمر بالا در برابر شرایط نامساعد جوی و اشعه فرای بنفش نور خورشید.

ورق کامپوزیت لانه زنبوری Honey comb
ورق کامپوزیت لانه زنبوری Honey comb

ورق کامپوزیت طرح سنگ

ورق کامپوزیت طرح سنگ با دارا بودن ظاهر کاملاً مشابه سنگ طبیعی و دارای انواع طرح های کوناگون سنگ طبیعی، می توانند جایگزین مناسبی برای سنگ نمای ساختمان شوند.‌ ورقهای کامپوزیت طرح سنگ دارای وزن سبک تر، عمر بالاتر و سرعت سریع تر در اجرا نسبت به نمای سنگ می باشد. ورق کامپوزیت نمای سنگ برخلاف سنگ طبیعی دچار شکنندگی نشده و تابش نور خورشید باعث تغییر رنگ و کدری آن نمی گردد.

ورق کامپوزیت طرح سنگ
ورق کامپوزیت طرح سنگ

ورق کامپوزیت آینه ای

از ورق کامپوزیت آینه ای در دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد که بیشتر در دو نوع طلایی و نقره ای تولید و عرضه می گردد. پوشش نهایی ورق کامپوزیت طرح آینه ای از نوع بادوام ترین و پیشرفته ترین فناوری موجود در جهان بوده که دارای حداقل ۱۵ سال مقاومت در برابر اشعه فرابنفش نور خورشید می باشد.‌ از مزیت‌های این ورق می توان به قابلیت بازتاب بیشترین میزان نور خورشید بین سایر ورق ها اشاره داشت که این ویژگی به دلیل وجود سطح بسیار صیقلی و آینه آن میسر می گردد که در مناطق گرمسیر می تواند باعث خنک شدن دمای ساختمان گردد که در نهایت هزینه های سرمایش ساختمان در تابستان را کاهش می دهد.

ورق کامپوزیت آینه ای
ورق کامپوزیت آینه ای

ورق کامپوزیت طرح آجر

از ورق کامپوزیت طرح آجر در نمای ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و همچنین تابلو فروشگاه ها و مغازه ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. امروزه ورود متریال های جدید نما به صنعت ساختمان باعث تحول شده در این صنعت شده است. ورق کامپوزیت به جهت عمر و ماندگاری بسیار بالاتر نسبت به نماهای سنتی همچون آجر، و عدم فرسودگی در برابر عوامل محیطی و… بیش از پیش مورد استقبال مهندسین معمار و انبوه سازان قرار گرفته است.

ورق کامپوزیت طرح آجر
ورق کامپوزیت طرح آجر

ورق کامپوزیت سه بعدی (3D)

ورق کامپوزیت سه بعدی ایده ای نو و خلاقانه ای بوده که با توجه به قابلیت های منحصر به فردی که ورق آلومینیوم کامپوزیت از جمله قابلیت سفارش در ابعاد و اندازه های سفارشی و همچنین قابلیت خمش و شکل پذیری آسانی که دارد، این امکان را به طراحان و معماران می‌دهد تا بتوانند اشکال پیچیده و سه بعدی را بر روی نمای ساختمان به وسیله ورق کامپوزیت 3D اجرا نمایند.
نمای کامپوزیت سه بعدی با نورپردازی خاصی که بر روی آن اعمال می گردد، چشم هر بیننده ای را محصور خود خواهد نمود.

ورق کامپوزیت سه بعدی (3D)
ورق کامپوزیت سه بعدی (3D)

ورق کامپوزیت دکوراسیون داخلی

امروزه طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان نسبت به گذشته بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. تاثیر که رنگ بندی ورق کامپوزیت در دکوراسیون داخلی بر روی حس آرامش و بهبود راندمان کاری در محیط های اداری بر روی فرد می گذار، ثابت شده است. ورق کامپوزیت به دلیل و سرعت در اجرای آن جز بهترین گزینه ها جهت دکوراسیون داخلی می باشد می‌توان از آن برای پوشش دیوارها و ستون ها و دیگر نقاط داخلی ساختمان استفاده نمود.

ورق کامپوزیت دکوراسیون داخلی
ورق کامپوزیت دکوراسیون داخلی